Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko

Ett tomt och långt förgånget eko,
Ett eko från det som varit

Ett brustet hjärta
Och en smärtsam sorg

Ett regn som faller stilla
En grå himmel som aldrig tycks klarna

Ett pussel som förblev olagt
En saga utan lyckligt slut

Ett eko av det som varit
En storm som bryter lugnet

Ett brustet hjärta
En kärlek som var förut

Ett eko från en resa
Som aldrig tycks ta slut






Fri vers av Coldasice VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-21 11:44



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ett fint eko av formade ord. Ord som jag längtat att få läsa.
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP