Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leta efter allt

det står som skrivet i neon

att det är min närmaste framtid

 

sen är det att köra med konsonanter

matas och stoppas om på en 

mycket hård madrass

utan möjlighet att berätta

att den gör ont i kroppen

 

den där jävla madrassen

tar sen äntligen stryptag

på ett knöligt väntande

på att åter vandra

i den ljusaste fågelsång

helt utan smärta

fysiskt och psykiskt

bara lugnet som råder




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-21 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP