Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen tar jag reson?

Nu har jag målat

ett litet rum

helt i svart

 

För att sakta

vänja mig vid

mörkret

 

Men jag saknar

min tvillingcysta

fortfarande

 

Vi hade kunnat

bistå varandra

i allt det hemska

 

Och allt det sköna

och roliga

Långa och korta

vägen alltid tillsammans

i hjärteroten

där det bara är saknad

och gråt nu




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-21 19:38



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja Solitaire tänkte inte på det, nu skrämde du mig allt! Jag som är så trött på den knölen men cystor tror jag savar lite o det gör inte knölen….
2015-06-04

  Lars Hedlin
Bra skrvit!
2015-05-22

  Solitaire VIP
Tänk om det sitter en trilling på handleden!
Var rädd om henne i så fall
Du får väl säga till ortopeden,
Så hon inte dör knall och fall

2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP