Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blir du

uppäten av en stor

krokodil

är det nog inte

så mkt mer som

sjukvården kan

göra åt saken




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-21 20:16



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Ja så var det ja...
Och så finns en krokodil som heter gavial. Den lär vara vegetarian. Klok krokis det!
2015-06-04

  Kim VIP
Skrattar gott åt din fortsättn här under Solitaire!
2015-05-25

  Lars Hedlin
Sant! :)
2015-05-22

  Solitaire VIP
Människor är
Så fulla av lort
Så en veterinär
Kan behövas, fort
Stackars lilla krokodil
Losec och probiotisk fil
Skyndar hem till sitt träsk
Nej tack, aldrig mer människofläsk!
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP