Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänryckningens tid?





Han kände sig ensam
ville ha en partner

Strax före pingst satte han in en annons
-Kvinna sökes för äktenskap

Överöstes med brev
-Du kan få min

Fortsatte sitt liv som ungkarl




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 529 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2015-05-22 10:59



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det är väl
så att en del
gör sig bäst
som ungkarlar...

2015-05-28

    ej medlem längre
Ja tänk så det kan bli, många vill ha, många vill bli av med sin;) men tänk om, där fanns något brev från den rätta..
2015-05-23

  Ingrid Trolle
Kanske lika bra det.
Han fick väl klart för
sig att det bara är
att välja och vraka.
Mest det senare. :)
2015-05-23

  lila fjäderblomman VIP
Trist för honom att han lyssnade på de andra och inte sig själv!
2015-05-23

    Birgersdotter VIP
Klurig text.
2015-05-22

  Margareta Wersäll
Marita, känner igen det här via en mycket god vän. Precis så här kan det vara. Detta bör också komma fram i en dikt som din!
2015-05-22

  ULJO
Skön underton i denna
2015-05-22

  Gunnel Eriksson VIP
Roligt och lite elakt.
2015-05-22

    ej medlem längre
Det gjorde han rätt i, vem vet var det hade slutat!
2015-05-22

    Dan Myrbeck
Kanske bäst så...
2015-05-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul text, Han blev nog avskräckt och lade fru på hyllan.
2015-05-22

  ResenärGenomLivet VIP
Läckert...ja, det var nog bäst så...:-))
2015-05-22

  Blomma-Stjärna VIP
en som fru vill ha - ångrar sig, (så klart!) när han överöses med erbjudanden typ "du kan få min fru"! ----- men hade han sagt ja - hade han haft fru (fruar) nu!
2015-05-22

  Teresia Ridell
Haha, härligt !
2015-05-22

    ej medlem längre
Klockrent ...
2015-05-22

  Marianne Räf
Kanske lika bra det, man kan ha
det bra som singel, med! :)
2015-05-22

    ej medlem längre
Mitt i prick!
2015-05-22

  aol
Gillas träffsäkert skriftat
2015-05-22

    Sefarge VIP
Ha.ha.
Ord och inga visor!!
;)
2015-05-22

    ej medlem längre
:)

Så kan det vara!
2015-05-22

  Klara Ord VIP
Träffande och rolig text!
2015-05-22

  louisegirl
Ja ibland kan det nog va det bästa...
Bra formulerat!
2015-05-22

  Rise Little One
Mycket bra taktik!
2015-05-22

  Lars Hedlin
Vaket och briljant!
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP