Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leave but dont leave me

Breathe

Don't forget to feel

Leave

But dont leave me

Maybe some day I'll be able to look you in the eyes without feeling the hurt I've caused

One day I'll stand by your side without wanting to hold on

We know the fights will never last
But still the amount pain they cause,
they do..

Forgive me for everything I've put you through

It kills me & it scares me too

I become numb when you cry & a part of me dies everytime you do

I know this much is true

I loved you with all my heart & even though we're through,
a part of me will always remain with you

I fell in love with you because you made me happy when life gave me no more reasons left to smile

I stayed with you because you made me want to be a better person for awhile

My Doubt always wondered..

Will you need me when Im gone

My fear told me you don't

Truth is; You won't...





Fri vers av Zernatiah
Läst 872 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2015-05-22 14:02



Bookmark and Share


  DominiQueen
Så gripande, så väl gestaltat om det som kan vara när en man (vanligt mansrelaterat stigma) känner sig otillräcklig och onödigt ansvarig för partnerns lycka. Tvivlet och önskan om förlåtelse, flykten, hopp, förtvivlan och resignation, kanske i insikt eller uppgivenhet?
Så mycket som kom med i denna skrift som jag tror många, många kan relatera till.
Vackert och berörande förmedlat. Tack.
2019-08-29

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2015-06-01

    Samosa
Vackert vackert!!!
2015-06-01

    Bajjeonitaz
Fint skrivet Zernatiah
2015-05-28

  kerstin skriver VIP
beautiful! den ger mig så mycket mjukhet innanför bröstbenet, jag behövde läsa detta ikväll. tack.
2015-05-23

  Blomma-Stjärna VIP
som en sång från ett ömsint och sårbart bultande hjärta - så når dikten mig - " I stayed with you because you made med want to be a better person for awhile" - ord som väcker mina minnen
2015-05-23

    ej medlem längre
Vacker..som omöjlig kärlek..som musik..
2015-05-23

  WyS VIP
Maybe...is an unspoken word/world!
2015-05-23

  Lars Hedlin
Very strongly written!
2015-05-23

  Rise Little One
We're on the same boat ... Well written!
2015-05-22

  Margareta Wersäll
En fantastisk dikt som rymmer kärlekens alla våndor och förhoppningar! Dikten gick rakt in i mitt hjärta och mina minnen!
2015-05-22

    ej medlem längre
Mjukt och sinnligt.
2015-05-22

  Lena Själsöga Keijser
din stämma andas varm
ur
ditt
hjärta
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Zernatiah