Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

Jag saknar dig

men jag saknar mig mer

Det kommer en tidpunkt då man inser

vissa människor kan stanna i ens hjärta

men inte i ens liv...




Fri vers (Fri form) av Zernatiah
Läst 943 gånger och applåderad av 49 personer
Publicerad 2014-09-02 21:30



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Insiktsfullt! Läser flera gånger för att det är precis just så även om det iland gör så ont att komma fram till ett nödvändigt beslut att gå.
2015-11-07

  Amari
Det är varken lätt att lämna, eller bli lämnad. Smärtsam text.
2015-09-17

  lila fjäderblomman VIP
Bra. Precis så kan det vara.
2015-07-06

  KattenKin VIP
Wow, mitt i prick!
2015-07-02

  Teresia Ridell
Starkt berörande, vet precis hur det är...då när man lämnar trots att man älskar och det gör så jäkla ont..,men till slut inser man att det finns inget annat sätt än att gå.

Mycket väl förmedlat!
2015-05-29

  Svartsilver
så var mitt liv.

Jag saknar dig-
saknar min försvunna blick, min insikt , mitt mod
fast saknaden skaver vilar du i mitt hjärta-tungt.

Tack för din dikt du fick mig att minnas det som för mig, var en bedrift att komma över.
2015-05-28

  Lärling
Så sant!

2015-05-28

    Samosa
Beautiful.. En påminnelse för en att inte glömma sig själv.. Kärlek till dig!!
2015-05-28

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA!"
2015-05-27

  Kikhorion
Det unika med tvåsamheten, där två blir en. Man blir varandra. När man går isär, går man även miste om sig själv.
2015-05-27

  Alysse VIP
Smärtsam insikt som du har satt ord på. Det gör ont men är så oändligt sant.
Bra beskrivet med få ord!
Bokmärker
2015-05-26

  Sommarina VIP
Så sorgligt sant och fint skrivet
2015-05-25

  Magica VIP
Mycket bra, med vemod.
2015-05-25

  Bibbi VIP
Gillar.
2015-05-24

    ej medlem längre
Ord som speglar självinsikt och respekt...
2015-05-24

    ej medlem längre
Ja..tänkvärd text
2015-05-23

  Rise Little One
Svikande insikt...
2015-05-22

  aol
Verkligen så sant och djupt berörande skrivet, kram,
2015-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Väcker tankar och känslor.
2015-05-22

  Connie
Den här är så bra!
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Zernatiah