Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trädflöjt

jag hängde upp mina flöjter
i trädet utanför
ville se om vinden kunde spela en melodi
men den visslade mest några svaga toner
utan mening i

det måste blåsa mer, tänkte jag
och gick nyfiken in
för att vänta
på nästa dag

det var vindstilla morgonen därpå
så kanske får jag inget svar
men jag låter ändå mina flöjter
stilla hänga kvar

en eftermiddag kanske jag får höra den spela
och förtydliga tanken
att det är värt att leva




Fri vers av timglashjärta
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-22 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

timglashjärta
timglashjärta