Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vår väntan är över


då vi bultar
samma syresfär

oändlighetsnära

våra fingertoppar
ritar varann
nakna och starka

läppar och tungor
viskar

äntligen hemma

och våra höfter
dunkar hårt
mot varann

oändlighetsnära


då är vår
väntan över




Övriga genrer av Teresia Ridell
Läst 324 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-23 08:27



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande skrivet om längtan
2015-05-23

    ej medlem längre
Kärleken och känslan i dina ord berör.
2015-05-23

  Lars Hedlin
Magiskt vackert varmt och mycket gott <3 :)
2015-05-23

  Marita Ohlquist VIP
Underbar närvaro bortom tid och rum!
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell