Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekshand

"du ska veta
när jag rör vid din lillebror
rör jag vid dig lika mycket"

så sa min pappa i telefon
och jag hörde den lilla grabben
ropa efter honom i bakgrunden

sedan sa han

"ni är båda ett i mitt hjärta
och jag minns min hand
mot din kind
precis som jag gör mot hans"

jag grät när vi la på
och hade pratat klart
allt avlägset
kändes plötsligt underbart




Fri vers av timglashjärta
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-24 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

timglashjärta
timglashjärta