Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som best (Lilla Gubben Vildhäst)

Livet.
Den skenande, prostituerade jävla hästen.

Högtravande,
utan minsta befogenhet att vara det.

Berusad för det mesta, för att stå ut.

Fittskritt
Savande, travande
spriten döver
en ständigt på glid

Missbelåtelsen gnäggar
över
att gå in i dessa otaliga väggar

Det enda jag behöver;
oändligt vila i frid,
ett oväntat slut.

Vänta förresten -
väntat förresten.

I full jävla barbackagalopp på livets upplopp
med stolt vinande hästkuk i vinden
från dödens
i tredje ytter rätt ner i avgrunden
och lämna livets demoner och snusk
och upprepningars ekorrhjul av
äta hö, repetera, dö
vid spilta bunden
med piskrapp, med mera, från Gud H, stjärnkusk
äta hö, repetera, DÖ!

Kamma nu min man
Klappa du min nos
Snabbt ska vi dit!
Sko mig! Skona mig!

Fort som fan;
låt mig bli en 150 g med mos!
En Pucko och t-sprit

Döden fruktas ej! Livet, jag hatar dig!


Dekisdressyr i en tid som stannat, i en skrud så vit, och medaljen äntligen ädel.

Vi flyr från inget annat än hästskit,
Lilla Gubbjävel!




Fri vers av Bo H Bazooka
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-23 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo H Bazooka
Bo H Bazooka