Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapelsen





Det livgivande vattnet sköljer dött klot

Sältan är den samma

Då som nu



I moderns liv

Flöt vi alla

Nio månars

Varv


Oceanen finns i oss levande

Som en påminnelse om

Skapelsen




Prosa av Carl Mikael Fäldt
Läst 121 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-24 01:02



Bookmark and Share


  bumerang
Det ligger en potential
I tänket att den 0,9%-iga
Oceansalthalten utgör
En gemensam egenskap.
Vidgade mina vyer.
Tacksam för det.
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt