Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill stänga av men...


hela mitt jag
skriker otyglat
idag

känslorna rusar
vilt mellan korpsvart
och blodrött


sidan om sitter
självbevarelsedriften
och viskar

stäng av
alla känslor idag


men hela mitt jag
rusar blint

enda känslan
jag inte riktigt
kan nå

är den duvblå
den som vilar
i att det är okej
att bara vara

ty den är
lika avlägsen
som snö
en het dag i juli




Övriga genrer av Teresia Ridell
Läst 286 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-24 16:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Orden berör mitt inre..kramar om dig!
2015-05-26

    Dan Myrbeck
Inte så lätt att styra ...!
2015-05-25

    ej medlem längre
Känner dina ord, så beskrivande och kraftfulla.
2015-05-24

  ULJO
Så starkt skrivet
2015-05-24

    ej medlem längre
Dina ord skriker av smärta. Berör.
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell