Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren vila

 

I vilan 

blir jag

ren

 

Klär av mig

naken

 

Känner andetagen

som

strilar

 

Allt 

tvättas

bort 

 

Såsom

stoft från 

tiden

 

Vilan

välkomnar

vilsna själar

för en stund

 

 

 

 




Fri vers av Undine
Läst 237 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-24 23:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra!
2015-05-26

    ej medlem längre
Varma rofyllda ord.
2015-05-25

  Per "Läsaren" Sörqvist
Bra skrivit!
2015-05-25

  aol
Underbart rent fint skaldat vännen
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine