Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikt


det här är en dikt jag inte skriver på internet
den här skriver jag för hand på papper, knycklar ihop och bränner upp




Fri vers av wehitit
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-27 21:14



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Allt för många gånger.
2015-06-13
  > Nästa text
< Föregående

wehitit