Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde inte gått dit

Han har en sådan värme
den strålar ut från kroppen
tillsammans med doften

Men den kan vara kall,
kroppen.
Munnen kan vara torr och kall.

Vi hade ju sagt så mycket
så mycket sagt vi hade

Det får vara nog.
Nej.
Vi kan inte
Vi är så fel
Det gör så ont
Det här leder ingenvart
Allt blev så fel
Är det kärlek?

Det är så fel, men han är så varm. Så skönt med värme. Jag älskar honom ju så.
Det blir tungt
inne i mig
hans varma mun på min hals, handen på min nacke

Nej. Jag måste säga något.
Jag säger det.
Hans ögon är nära när han svarar
-Jag vill att du går nu.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-27 23:25



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Denna kärleken.
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl