Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till lilla Vemod

Sov nu sött i mina händer,
min ömma lilla Vemod
Även om det än inte är idag
Glöm inte bort att tro på dina andetag

Och sorger verkar alltid växa som ogräs,
och släppa sina fröer som maskrosor över världen
Det här är mina hemliga viskningar till dig

Lilla Vemods motgångar
Fula år är inte bara till för att passera revy
För askungar har liv av prövningar




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-08 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP