Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samlat bandat på mobilen


1.

Kvinnan springer
mannen springer fortare
före.
Kvinnan borde stanna.
Göra mannen intresserad.


2

Kärlek utan sex
är som sex utan kärlek.
Till slut simmar man i träck.


3.

Kärlek är ingen relation.
Det är en insikt
ett förhållningssätt.
Med världen i vågskålen.


4.

Lönebesked.
Kommunalhuset.
Filmjölk.


5.

"Vår beskärda del
av fröjd och smärta" - Komma ihåg !


6.

Du är som en bok.
Öppen bok, heter det.
Nej, oöppnad.


7.

Jag skulle vilja heta Erskine.
Erskin Horbock.


8.

Tre stycken pratar i mun på varandra.
Den ena, en kvinna på 88 bast,
gestikulerar och mimar häftigt
så fort hon öppnar käften.
Men det mest oroande är att hon gör det
även när hon tystnat.


9.

Lyssna på Lars Damian.


10.

Glömma gömma drömma tömma.


11.

Omedveten smärtgräns...när drömmen
övergår i mardröm.


12.

Koherens...när varje detalj är en miniatyr
av helheten.


13.

Evighetsknullaren. Med framtiden i fokus.


14.

Psykos...besatt av kärlek som inte finns.


15.

Att inte vara
eller att vara och inte vara
det är livet.


16.

Otillbörliga göromål
ogörliga.


17.

Fanatismen...en styrka för de hopplösa.


18.

Kommer du att låta mig förgås ?
Är du så stark till slut ?


19.

I taka händer.


20.

Var mig huld
hängiven
trånande
hjärtnupen
ynnestfull
klådig
pinlig
stick ned mig
bråka med mig
kom inte med råd
rådbråka
bulta mig mör
gör nåt


21.

ögonsälta


22.

mera filmjölk
och det där andra.









Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-28 21:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här är så roligt roligt roligt

Lönebesked.
Kommunalhuset.
Filmjölk.

Gör nåt.
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP