Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svavel

Låt det explodera
tusen brinnande ord
Strö askan längst jorden
Mitt hjärta är en aktiv vulkan
Jag sänder röksignaler
Varnar för smällen
En fasövergång från flyttande till ånga
Ett sista försök till att blunda men vi ser
Att här startade branden
Inget kan bromsa en process som sker
Allt är i ständig rörelse
Jag är en revolution som brutit upp
Bygger nya lager längst jorden
En explosion som kvävde natthimlens mörker





Fri vers av Oknytt
Läst 291 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-29 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oknytt
Oknytt