Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Jag är vilse nu..


ge mig något
att tro på
igen

ord som
bär styrka
och ger tro
och hopp


till min
tärande själ

för jag är
så vilse nu


så snälla
du

ge mig något
som håller
mer än för stunden




Övriga genrer av Teresia Ridell
Läst 264 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-05-29 16:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Orden berör mitt inre! Varmaste kramen och tanken till dig vackra fina själ och kvinna <3
2015-05-30

  Rise Little One
Vilsna tankar ropar på hjälp!
2015-05-29

    ej medlem längre
Man känner den vilsna själen i din ord.
2015-05-29

    Dan Myrbeck
Stark och bra text.
2015-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlad önskan och längtan!
2015-05-29

    ej medlem längre
Stilla och vacker!
2015-05-29

    Elisabeth Nilsson VIP
En vacker ödmjuk önskan, i din berörande dikt!
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell