Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löftet


Vad var det för löfte som gavs till mig
i början av min tid?

Jag lyssnar och hör det ännu inom mig
som ett svag eko från någonstans

Och jag kan höra det susa svagt
i vinden som blåser förbi

Jag tror jag anar hur det löftet löd
Det bär mig genom livets oro och strid
Hela vägen hem till ro och frid




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-29 19:42



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
"Löftena skola ej svikas" - du får hålla tummarna för att det löftet inte sviks! (Tror det var Lewi Pethrus som skrev den sången.)
2015-05-30

  Njord
Hemlighetsfullt, gör läsaren nyfiken.
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP