Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kasta ankar




Kanske jagar jag alltid något
En drake
En drog som någon skjuter i sin ven

Kanske jagar jag alltid något
En dröm
En tanke på något som alltid kan vara bättre

Kanske borde jag sluta nu
Gömma min världsbild i fickan
Rulla ihop kartan över det okända
Och kasta ankar

Men jag vet inte
Det är så många sånger som ej har blivit skrivna än
Så många historier som ej berättats
Och kanske är dina läppar alldeles perfekta till mina
Utan våran vetskap




Fri vers av Tess74
Läst 430 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-29 23:21



Bookmark and Share


  Elina Vacker
läckert, ja varför ska man gå miste om allt man inte vet om? Den som inte prövar nytt får sällan uppleva något heller. Ett bra statement genom texten.

Elina
2015-06-02

  Ponkla
Mycket vackert skaldat!
2015-05-30

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-05-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Kanske dags att sluta jaga nu. Ta språnget och satsa på det du äntligen funnit, värt att vårda. Våndan om detta beskriver du väl.
2015-05-30

    tramp
intressant tanke...jaga en drake... dra i snöret "typ"

gillar din text
2015-05-30

    ej medlem längre
så fin. jägaren. tredje stycket skulle baske mig kunna stå på egna ben. hatten av.
2015-05-29

  Hon kallar sig poet VIP
vackert...som...
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74