Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland får världen helt rasa samman

jag talar aldrig högt
om det som behövs talas om
det sköter dina tårar åt mig

när dina ögon gråter
säger du sanningen
och jag förlåter
ibland dig
och ibland mig

du kom till min sida staden
och drog bladen
älskade inte
sen älskade igen

vilket gjorde mig till intet
men jag glömmer aldrig:
du är min i minnet

ibland får världen helt rasa samman
du har min axel och
jag håller om dig, med mina armar

jag är sebastian och du är hanna

en bipolär och en med fart
jag tittar på dig nu
och du sover helt underbart




Fri vers av timglashjärta
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-30 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

timglashjärta
timglashjärta