Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fan sebastian

allting är stulet
inuti mitt hjärta
jag besitter ingenting
och mina känslor har slutit en ring

jag måste sätta mig ner
för att hämta luft
och ja, du som frågar,
jag har haft det ganska tufft

jag har brist på sunt förnuft
gör allt inga andra gör
bara för att vara först
släcker min törst
med femton stora öl
börjar gråta
och blir tårar i en pöl

fan Sebastian, varför gör du såhär?
ställer mig frågan "hur mår du?"
jag svarar "sådär".




Fri vers av timglashjärta
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-31 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

timglashjärta
timglashjärta