Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAIKU skriven en förvirrad morgon på tunnelbanan


Drömresa

Kort semester
resebilagan följde med
till arbetet




Bunden vers (Haiku) av Lars Granström
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-04-17 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
återigen en jävligt bra en... Alla är vi ju drömmare, och sällan gör man verklighet av drömmarna.
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granström
Lars Granström