Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bundsförvant

Jag väntade dig.
Avvaktade i väntan på ord.
I väntan på längtan.
Från ditt håll.
Jag väntade dig.
Din murbräckande röst.
Som skulle säga
att du saknade mig.
Att du behövde höra mig andas,
intill din axel, så även du kunde
andas i samma takt,
som jag.
Väntade ord.
Väntade dig.

Varför dödade du tid på egen hand?
Vet du inte att jag är din bundsförvant?




Fri vers (Fri form) av hanny
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-02 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hanny
hanny