Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag lovar att titta under din säng

om jag kunde hålla din höga puls i mina armar
och lugna den med betryggande ord
eller om jag kunde röra den med mina skakiga händer
för att vagga den till ro

få dig att att somna gott när det är mörkt
finnas där när du vaknar nästa dag
titta efter under din säng och säga
"hjärtat, här finns bara du och jag"

knappt går en sekund, som inte känns som en minut
och jag ser dig famla, för att resa dig igen
bara försök att sova
jag tror allt blir bättre sen







Fri vers av timglashjärta
Läst 359 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-02 23:41



Bookmark and Share


  surface to air
Fint!
2015-06-04

    Zernatiah
Smärtsam vacker.
2015-06-03

    josefines
Väl valda ord och fin rytm. Oerhört vacker.
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

timglashjärta
timglashjärta