Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sälta

moder jord har ammat färdigt
dagen ömmar in i samtiden
i en ursäktande ton
dämpas nonchalansen
i spel för gallerier
trots att vi aldrig har velat behålla mer av kakan
vi dagligen slukar
jag vill lära känna varje ögonblick
i ditt liv
men är beredd
att nöja mig med vad du kan ge




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-03 18:56



Bookmark and Share


    Tea Alex
Klokt att inte förvänta sig saker den andre personen inte har en chans att ge, tänker jag. Det är annars lätt att bli besviken.

Lätt att göra andra besvikna. Trots att man inte lovat något.
2015-06-04

  Ingrid Trolle
Mycket fin avslutning
2015-06-03

  passeragå
börjar stor och lite abstrakt och tar sig ner på en personlig nivå.
Att nöja sig med lite, vad som helst, från rätt person.
Vackert och innerligt skrivet!
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling