Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
90 000


TACK TILL ALLA LÄSARE!

För att ni står ut med mina eländen, som jag skriver om. Och kärleken, den underbara. Och döden, den alltid närvarande.

Tack, till skrivarvänner som lämnar kommentarer och applåderar. Och läsare utanför Poeter.se. Inte vet jag vilka ni är. Men är glad för att ni läser.

Aldrig trodde jag väl att skrivandet skulle bli beroendeframkallande. Men det blev det. Bara synd att jag inte började lite tidigare.

Får man vara lite stolt, över antalet läsningar, utan att någon tar illa upp? Jag hoppas det, trots att det finns vissa som tycker att jag skriver alldeles för okomplicerat och inte är akademiker.

Hur som helst. Tack, alla läsare!




Prosa av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-06-04 20:21



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Det finns en självutnämnd elit inom allt, inget att bry sig om eftersom de alltså ÄR självutnämnda! Det är fint att få läsa dina alster och vara din vän här - tack!
2015-06-08

  Magica VIP
Tack själv! Kram :)
2015-06-08

  Lars Hedlin
Tack själv varma fina Poetvän..kram
2015-06-06

    Dan Myrbeck
Nej, du får inte vara lite stolt.

Du ska vara mycket stolt.

För du skriver mycket bra.
2015-06-05

    ej medlem längre
Underbara du, läser så gärna dina texter, som skiftar i all tidens känslor, tack själv!:)
2015-06-05

  Valter Örn VIP
Tack Elisabeth för dina fina dikter som innehåller substans och tänkvärt inehåll; igenkännade mänskligt och sensuellt.
2015-06-05

  stig wikman
TACK ELISABETH .

Från en likasinnad
icke akademiker .

KRAM FRÅN DALARNA.
2015-06-05

  M M Mannheim VIP
Du är den du är och vi andra vill inte ha dig på något annat sätt.
2015-06-05

  Rise Little One
Tack själv för alla fina dikter du delade med oss, speciellt dina underbara haiku!
2015-06-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2015-06-04

  Onomatoprofet VIP
Jag har inte hört talas om nån som fått pris för att han / hon skriver komplicerat.
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP