Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När cirklar sluts


I ärlighetens nakna spegel 
får alla en liten chans
att se sitt samband

Band som förenar
rundar av och
håller samman

Man kan njuta av
ordpar som leker
med sin avsikt

Siktet riktas inåt
mot orden "få ge"
där själva slutet bär
sin egen startpunkt

Punkten bränner tid
där alltets trådar möts
i en enkel blinkning 

Ingen kan väl tveka
om den nakna logiken
i de ihopflätade orden

"Den som ger hon får"

                         @ 




Fri vers av Elina Vacker
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-05 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker