Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utvecklas som igår

Fortfarande
tickar tiden på

Fortfarande
tickar tillvaron på
som det förflutna

Mer människa än idag
kommer jag nog
aldrig bli




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-05 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP