Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det är kärlek, då stannar han kvar...

 

 

 

 

Enkla lösningar på kärlek finns, köp en biljett till universum. Blås liv i svarta hål, leta efter oaser på öde planeter. Lämna syre bland mils långa planlösa måsten...

 

Stjärnor faller, lyser upp mörka landningsbanor. Okänd mark lockar, sterila sandkorn påminner om kyskhetens bälte. Lusten kan vara farlig. Planeter kan förlora sin bana, spricka och till slut explodera, så skynda långsamt min vän, skynda långsamt...




Övriga genrer av genni VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-05 18:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Paj på äpplen och rabarber, med havretäcke över, är inte illa det heller. Det sägs ju ändå att medan kläderna gör mannen, vägen till hans kärlek går via magen medan hans studier av den möjligt älskade går från håret och vidare ner till fotknölarna armen. Universum klarar sig nog, då är det värre med en ständigt explosiv jordnära verklighet.
2015-07-19

  DominiQueen
Så himla vis, djup men lättsmält. Genialt skaldat. TACK!!!
2015-07-08

  Trädskugga
Klokt och tänkvärt.

Spränger gränser mellan stort och smått.
2015-06-23

  Lars Hedlin
Bra och starkt
2015-06-06

  petter rost
Så vackert språk, så talande - kanske viskande - bilder, så mycket tankegods. Det är stor poesi!
2015-06-06

  erkki
Känns som ett sätt att sätta färg på en stund i ensamhet. Fint!
2015-06-06

  lodjuret/seglare VIP
Kanske farligt med inre rastlöshet då.
Ovanligt upplägg, uppställning av text.
2015-06-06

  Per "Läsaren" Sörqvist
effektfull, gillar
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP