Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämföra

Fast i ett mellanrum.
Där längtan drar isär mig,
splittrar mig och får mina ögon att svämma över.
Mellanrummet där bara jag existerar.
Där egoismen tar över.
Att fly går bara genom att älska.




Fri vers (Prosapoesi) av Elin JO
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-06 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin JO