Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet detta

Vet detta - att min famn är varm och mina armar starka

När ljuden blir för höga och flykten besöker dina handlingar

Hör då trumman

Slår för lugn

Så att vi ska lyssna efter löven som rör sig, barnet som gråter, fågeln som sjunger.

Du ska veta detta - att min famn är varm och mina armar starka




Fri vers (Prosapoesi) av Elin JO
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-21 15:35



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-06-21

    Lars J
Vacker och lugnande dikt, jag tycker om att den börjar och slutar med liknande mening. Bra diktat!
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Elin JO