Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstöra dig

Förstöra dig.
Krossa ditt hårda tjocka skinn.
För att få fram något riktigt.
Någon som känner.
Som når in i sig själv.

Önskar jag kunde förstöra dig.
Krossa ditt hårda tjocka skinn.

Du svävar utanför, oförmögen att släppa striden.
En strid, som egentligen bara är din.

Önskar jag kunde förstöra dig.
Krossa ditt hårda tjocka skinn.
Så att du fick känna, allt det du flyr.




Fri vers (Prosapoesi) av Elin JO
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-11 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin JO