Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tak av glas

Ett nytt sätt att leva
innanför väggarna
med tak av glas

Landade ovanpå
försökte komma in
försökte lyfta - fly

Bars upp av ord, omtanke
och ett löfte om vila

Ligger där än - på ett tak av glas
Tittar upp och tittar ner




Fri vers (Fri form) av Elin JO
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-27 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin JO