Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever mitt liv

Jag lever mitt liv med alltid en utväg
ett slut på något som precis börjat

Flyr från det trygga
det som betyder något
något som är lugn

Vilar, stannar upp, får panik
packar och åker

Kvar finns dom som orkar

Orkar leva sina liv
orkar finnas kvar när min energi
återigen landar i deras knä

Tappar har jag gjort
Men funnit mycket mer




Fri vers (Fri form) av Elin JO
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-12 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin JO