Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyttfågel

Jag åker igen
För att jag lever mitt liv på längtan
Kommer hem varje gång jag lämnar
Hemma är min flykt
Flyttfåglar hittar alltid




Fri vers (Prosapoesi) av Elin JO
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-20 23:24



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Välformulerad text med en klar innebörd.

2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Elin JO