Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittade tillsammans

Två som snurrar.
Inte förlorade men i saknad.
Vägrat stanna och inte lärt sig veta hur.
Snurrar förbi, sedan in i, sedan ut.
Men banden har knutits.
Må avståndet vara.
Hittade tillsammans.




Fri vers (Prosapoesi) av Elin JO
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-06 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin JO