Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Salt som smakar på mina läppar
strös också på min kropp.
Vågor som bär mig och får mig att finnas.
Inte då och inte sedan.
Drunknad i ett hav av nu.




Fri vers (Prosapoesi) av Elin JO
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-07 06:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin JO