Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan det vara skönt att bara få orden att \"på rätt plats\".


Reflektion



Det är bättre
att räkna sina
dagar

mot möjligheter

än att redan ha
sina dagar räknade.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-17 17:14



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Absolut!För vad vore vi annars...
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg