Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The one that got away.

Du håller andan
samtidigt som du räknar dina hjärtslag.

det slår
snabbt, hårt
och
okontrollerat.

du känner närheten av honom.
du vet att han är precis framför dig.

du ser inte.
du hör inte
men du känner.
Du känner honom i hela kroppen.

Du rycker till när han trycker sig hårt mot dig.
Hans hjärta känns mot din bröstkorg.

Hans puls är intensiv
men lugn.

(Din puls är intensiv men inte ens i närheten av lugn.)




Fri vers av Flisan
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-08 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan