Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du faller, fall hos mig...


vila ömt
i mina armar


jag fångar dig
om du faller

låt dina axlar
ta nya andetag
mot mina höfter


likt mina fingertoppar
penslar ljus
över ditt mörker

och mina läppar
kysser gryningsljus
intill ditt blödande hjärta




Övriga genrer av Teresia Ridell
Läst 276 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-08 16:31



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Berörande o vacker
2015-06-09

    ej medlem längre
Sköra kärleksfyllda ord.
2015-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för
"jag fångar dig om du faller"
2015-06-09

  louisegirl
Jättefint skrivet
2015-06-08

    ej medlem längre
Mycket fin!!
2015-06-08

  Lars Hedlin
Starka toner av värmande kärlek och i omhuldad tröst..kram
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell