Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ska du ha lite verklighet?"

Du Blir så dum att duinte vet vem du är
Du blir aldrig kär.
Cyklar bort ifrån mitt hus
Rullar in i dimman
Bilden av dig blir så diffus
Jag letar alltid efter dig i röken på baba sonic
I ljusen på Ace
I snubbarna på sommar
I hipstergärlsen på trädgårn
Och i tiggarna i vitan

I 25åringar med tatueringar i ansiktet
För dom tittar mig i ögonen och säger att min eyeliner är svartare än natten, undrar är mitt hjärta likadant? dom undrar om spetsen är som en spinnrock, faller man för dig i hundra år?

Men jag sitter på tunnelbanan till Telefonplan
Med min telefon i hand
Klockan är två och jag undrar vem du gör, hur du mår
Somnar och drömmer lite verklighet
Vaknar i fittja
Sjunger för taxichauffören
Han säger att jag är hans idol
Fan, jag blir aldrig din, tänker jag då


Du blir aldrig kär.
I mig.




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-08 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans