Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till Lort-Sverige

Skräpa ner

mer och mer

så blir tillvaron

på stan

nerskitad

för oss

fler och fler

 

Bakom huvudgatorna

Ringvägen och Hornsgatan

på Södermalm

finns bakgatorna

som förslummas

när folk  tömmer ut

sopor och avfall

på trottoarerna




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-10 20:21



Bookmark and Share


  Magica VIP
Skämt å sido så det behöver inte ha med ort eller land att göra. Ju mer man försöker att se till att ha bra sorteringsmöjligheter och papperskorgar, vakter vissa stökigare kvällar/nätter kanske med, oavsett var man bor (om vi talar konkret) desto större möjligheter att det inte skräpas ned. Men det är förstås min åsikt. :)
2015-06-11

  Magica VIP
Har ni inte soptunnor? :)
2015-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag avskyr nedskräpning.
Det borde medföra spöstraff.
Och jag skojar inte.
Landet är lika mycket mitt som skräpmupparnas.
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP