Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus över mina umbra tankar

 

I en ellipsad bana

susar drömmarnas bilder

mina gapande händer förbi

 

mitt dröjande val

ser nattens mörker

i bågens spända muskel

 

här lägger jag mig ned

bäddar i ro min vila

och droppar ljus

över mina umbra tankar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-11 18:08



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Så vackert
2015-06-11

    ej medlem längre
Ord av kärlek skrivet. Så vackert.
2015-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP