Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: CM Fäldt


De kära




Alla har vi någon kär

Någon som värmer

Att se


Alla har vi någon

Som har oss kär





Det är livets mening




Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-11 22:58



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så sant och så viktigt att ta till sig..
2015-06-13

  Rozsi.kovacs

så sant kärleken till oss själva o andra
är det som stärker oss. Kram
2015-06-12

  Johan Strömstedt
Vi behöver alla få läsa texter där innehållet förmedlar medmänsklighet
och värme. fint
2015-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt