Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordan och Naomi

Ingen gör det fucking värre än du
så kan inte sluta tänka på dig nu

det kändes bättre när du slog mig i ansiktet
än när han höll mig i handen




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-11 23:15



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Känner igen mig.
2015-06-13
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans