Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlust



varför klagar du över minnesförlust
när du vet
du inte varit hemma

varför klagar du över kärleksförlust
och skryter
över allt du ger bort

varför klagar du över trötthet
när du vet
hur döden gör dig pigg

vi är plågade
och
de plågande




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-12 01:15



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
för,
jag är bara
en
människa
2015-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP