Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen utnyttjas

Himlen faller, vattnet stiger
Solen skriker, månen gråter
Världen faller, människan knuffar

Knuffningarna är mer regelbundna,
mer omedgörliga och blåögda
och kanske,
lite
färgade som snö

Liten vacker flicka
Illuminerad för att
Skilja VI från DE -
Avsiktligt




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 637 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-06-14 11:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
träffande välfångat
2016-08-09

  Valter Örn VIP
Underfundig text !
2016-01-10

  Hanna Mari Wallin
dina ord skapar ringar på vattnet.

mycket bra.
2015-11-22

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för det sista stycket!
Bra
2015-06-20

  Daniela I
Du skriver så himla bra, gillar jätte mycket denna!
2015-06-18

  Lars Hedlin
Starkt och bra i känsla! Gillas!
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP